Referencer

Mad & Marked

”Vi hos Mad & Marked har samarbejdet med Burgervognen til utallige events og caterings og deres økologiske og kvalitetsbevidste koncept har altid været en succes for vores gæster. De er dygtige, punktlige og altid leveringsdygtige og har hermed vores varmeste anbefaling.”

– Jonas Kring, Salgschef Mad & Marked

Elmsgaard enterprise

”Vi benyttede os af Burgervognen til vores åbent hus arrangement. De var med til at gøre arrangementet til en stor succes og alle gæster var meget begejstret for burgerne. Der var super god service og selvom vi ikke havde bestilt nok, var de hurtige til at få skaffet mere mad, så der ikke var nogen der gik sultne hjem.
Så vi kan kun sige tak for en rigtig god dag, med god mad og ekstraordinær god service.
Vi vil helt sikkert bruge Burgervognen igen. ”

– Mette Ørum, Elmsgaard Enterprise ApS

Dypång Management

”dypång management har været glade for vores samarbejde med Burgervognen i forbindelse med forskellige arrangementer for flere af vores større kunder. Som eventbureau arbejder vi med mange forskellige typer af leverandører, og dette samarbejde er en god én af slagsen.
Et af arrangementerne, som blev afviklet 3 gange, blev fra deres side afviklet professionelt alle gange. De er punktlige, serviceminded og for os var det en stor hjælp, at de forlod pladsen som de modtog den.”

– Lisbeth Fabricius, Projektkoordinator

DUB EVENT DENMARK

”Vi har siden 2016 haft et fantastisk samarbejde med Burgervognen, det har været en fornøjelse både under forberedelserne og til selve festivallen. Vi er glade for den kvalitet burgervognen leverer både når det handler om mad og service over for vores gæster, da det er nogle ting vi vægter stort til vores arrangementer. Som arrangør af Danmarks største VAG festival(Danes ’N’ Dubs) vil jeg til en hver tid anbefale et samarbejde med Burgervognen by GV.”

– Jeppe Möller, Eventkoordinator