Booking

En traditionel foodtruck er vi ikke, men derimod en burgervogn med kærlighed til økologi & velsmag.  Vi triller land og rige rundt og beriger danskerne med hjemmelavede saftige burgers og velsmagende tilbehør. Burgervognen kan bookes til alle former for arrangementer. Alt fra den private fødselsdagsfest for store og små, by- og sommerfester, festivaller, firmafest eller måske bare natmaden til din fest.

Så står du og mangler saftige burgers til dit arrangement, så tag gerne et kig på vores priseksempler & tøv ikke med at kontakte os. Så skræddersyr vi sammen en menu, som passer til lige præcis dine ønsker, hvad enten det er sliders, menuer med forret og dessert, hjemmelavede milkshakes, limonader eller noget helt fjerde.

Vi anbefaler at du booker os i god tid, da vi på visse tider har ekstra travlhed, specielt i sommer halvåret. Kontakt os og hør nærmere om de forskellige muligheder – så finder vi sammen en passende løsning til lige netop dit arrangement.

Eksempler på tidligere arrangementer

Firmafest

50 personer:

Arrangøren valgte vores lækre klassiske burger med tilvalg af en ekstra saftig oksebøf, akkompagneret af en sprød kålsalat som side dish.
Arrangementet foregik i odder og prisen er angivet inkl. Kørsel timeløn, mm.


Pris: 8.860 kr.


 

Konfirmation

40 personer

Til dette arrangement valgte konfirmanden 2 af vores burgere i en mindre version, samt en buffet af 3 slags lækkert tilbehør & 3 slags dip. Efterfulgt af en let chokolade dessert.
Arrangementet foregik i Lystrup og prisen er angivet inkl. Kørsel, timeløn, mm.


Pris: 12.450 kr.


Natmad

35 personer

Natmaden til denne julefrokost blev klaret med en lækker burger med saftig confiteret and & hjemmekogt rødkål, servert som en håndholdt version, lige til at slutte aftenen af på.


Pris: 6.825 kr.